Altijd weten wat je gaat eten?
cecemel panna cotta
-
1 deciliter cecemel
-
5 deciliter volle room
-
20 gram vanillesuiker
-
100 gram suiker
-
2 blaadjes (4gram per blaadje) gelatine
Bereidingswijze
- Vul een beker met koud water en week de gelatineblaadjes erin
- Schenk de room en de cecemel in een pannetje
- Doe er de suiker en de vanillesuiker bij.
- Breng dit mengsel rustig aan de kook
- Goed roeren, 1 minuutje laten koken.
- Doe er de geweekte gelatine bij , goed roeren tot alles is opgelost
- Doe de panna cotta in glaasjes
- Laat 4 uur opstijven in de koelkast
- Afwerken: Bestrooi met geraspte chocolade
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?