Ingrediënten voor 4 personen
- 200 gram rauwe parmaham
- 100 gram rucola
- 100 gram parmezaanse kaas in krullen
- 100 gram geroosterde pijnboompitten
- 400 gram casareccie (gekrulde buisjespasta)
- 3 el olijfolie
- 2 teentjes geperst knoflook
- 2 el citroensap
- zout
- zwarte peper
Bereidingswijze
- leg de rauwe ham even onder de grill tot ze knapperig is. Laat uitlekken op keukenpapier en breek in stukken
- doe de ham, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten in een kom en meng goed
- kook de pasta al dente. Laat uitlekken
- Doe olie, knoflook, een halve koffielepel zwarte peper en citroensap in een kommetje en roer goed door. Schenk de saus over het ham pastamengsel en schep om
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?