Carpaccio

Geniet van deze heerlijke carpaccio ! Ben je niet zo'n vleeseter, dan kan je deze carpaccio ook maken van rauwe tonijn. Koop een vers stuk tonijn en snij dit in flinterdunne lapjes...

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Verdeel het vlees over de koude borden en plaatst ze eventjes in de
  2. koelkast.
  3. Voor de vinaigrette roer je de olijfolie, het water en de Salad Mix goed om.
  4. Daarna spoel je de sla en schud je alles droog.
  5. Het carpacciovlees mag terug uit de koelkast. Om dit op smaak te brengen, strooi je er wat peper en zout over en besprenkel je het met de vinaigrette.
  6. Schik de sla en parmezaankrullen op de borden en voeg er voor dat extra zuiders tintje wat kappertjes, zongedroogde tomaatjes en olijven aan toe.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?