Recept 45**** (8 stemmen)

Carpaccio van zalm met tuinkruidendressing

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
30 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de zalm in plakjes van gelijke dikte. Pers de limoen uit en voeg de olijfolie erbij. Mix het bouillonblokje fijn in de vinaigrette. Leg de zalmplakjes op een koud bord, strijk er dressing over en kruid eventueel bij met peper en grof zout. Maak de sla aan met de resterende vinaigrette en schik langs de zalm.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 23 augustus 2011 om 15u46

Dank je wel voor de vraag, kip. Op de foto zie je viseitjes, zoals Monique reeds zei. Maar dit gerechtje zal zeker ook heel lekker zijn met een beetje sap van een roze pompelmoes in de saus, en enkele stukjes gepelde pomplemoes!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie