Recept 05 (0 stemmen)

Carpaccio van Gandaham en Parmezaanse kaas

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Benodigdheden:
  2. per persoon: 3 dunne sneden Gandaham, 1 stuk Parmezaan, augurkjes, uitjes, slaatje van mini maïskolfjes.
  3. Vinaigrette van een eetlepel olijfolie, ¼ eetlepel Balsamico-azijn, peper.
  4. Bereiding:
  5. Schik de Gandaham op een bord en versier ze met de augurkjes, de uitjes, het slaatje en de plakjes maïs. Besprenkel met de vinaigrette, kruid met peper en werk af met de in fijne plakjes gesneden Parmezaan.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie