Recept 45**** (3 stemmen)

Carpaccio van ananas met pistache en munt

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de ananas, ontdoe van harde kern, snij met broodmachine in zeer fijne schijven
  2. doe dit in platte schotel en overgiet met de likeur,de zoetstof en een paar lepels water,
  3. laat dit paar uur rusten, paar keer schijfjes oplichten zodat het muntsap over kan trekken
  4. schik ananas op bord in een waaier, overgiet met wat sap, leg in midden paar blaadjes
  5. munt,
  6. strooi er wat gehakte of geplette pistache-nootjes over en dien op
  7. dit kan nog afgewerkt met bolletje vanille-ijs,
  8. zeer fris gerecht , feestelijk en makkelijk op voorhand te maken,

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie