Ingrediënten voor 7 personen
- 1 eet olijfolie
- zout
- 375 spaghetti
- 25 gr boter
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 375 G ontbijtspekblokjes
- 1 verse tijmblaadjes
- 200 g parmezaanse kaas
- 1 eet versgehakte peterselie
Bereidingswijze
- Kook de pompoen in water.
- Kook de spaghetti in water met een schepje zout en wat olijfolie beetgaar. Giet despaghetti op een zeef en weer terug in de pan.
- Bak de spekblokjes samen met de boter, de ui en de knoflook krokant.
- Neem een deel van de gekookte pompoen, doe het in een pan en laat even bakken. Vervolgens meng je dit met de room en mix je.
- Voeg de spaghetti toe aan de pompoensaus en de spekjes en meng goed door elkaar. Kruid het geheel met peper, zout en verse tijmblaadjes. Strooi 2/3 van de kaas erdoor en serveer direct!
- Garneer het gerecht met de gehakte peterselie en geef de overige kaas er apart bij.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?