Caprese salade met ansjovis

De klassieke Caprese salade krijgt hier een vleugje Niçoise. En dat maakt meer verschil dan je denkt...

Bereidingswijze

  1. Snij de mozzarella en tomaten in schijfjes en hak de basilicum fijn.
  2. Wissel op een bord de schijfjes tomaat en mozzarella met elkaar af en zorg ervoor dat ze elkaar een beetje overlappen.
  3. Halveer de ansjovisfilets (in de lengte) en schik ze bovenop de tomaten en mozzarella.
  4. In een kommetje meng je de Extra Vergine olijfolie met de basilicum en gehakte knoflook en kruid je dit met een snuifje zout. Giet over de mozzarella en tomaten.
  5. Dien dit gerecht op met ciabatta.

Tip

Tip van de chef: Je kunt bij deze Caprese salade ook wat raketsla (rucola) en/of zwarte olijven serveren.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?