cappuccino-ijs met perzik

0 (0)
0 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 zakjes kant-en-klaar cappuccinopoeder ( nestlé )
  • 75 gram suiker
  • 3/4 dl melk
  • 1/8 liter slagroom
  • 1 stuk perzik
  • cacaopoeder

Bereidingswijze

  1. Roer het cappuccinopoeder en de suiker in een kom door elkaar
  2. Verwarm de melk en voeg die al roerend bij het cappuccinomengsel
  3. Blijf roeren tot de suiker is opgelost
  4. Laat het mengsel afkoelen
  5. Klop de slagroom bijna stijf en spatel de room

Tip

smakelijk

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?