capellini met mascarpone en ham

Bereidingswijze

  1. 1.Smelt de boter in een middelgrote steelpan. Doe er, op een laag vuur, de mascarpone, ham en melk bij en roer tot de mascarpone is gesmolten. Voeg 1 el geraspte Parmezaanse kaas en royaal peper toe. Roer alles goed door elkaar
  2. 2.Kook de pasta gaar volgens aanwijzing op de verpakking
  3. 3.Giet de gekookte pasta goed af en doe hem in een schaal. Giet de saus over de pasta, voeg de resterende Parmezaanse kaas toe en roer goed.
  4. 4.Breng op smaak en serveer de pasta direct ( droogt snel uit), met meer gemalen zwarte peper en extra geraspte kaas ernaast.

Tip

1.Smelt de boter in een middelgrote steelpan. Doe er, op een laag vuur, de mascarpone, ham en melk bij en roer tot de mascarpone is gesmolten. Voeg 1 el geraspte Parmezaanse kaas en royaal peper toe. Roer alles goed door elkaar 2.Kook de pasta gaar volgens aanwijzing op de verpakking 3.Giet de gekookte pasta goed af en doe hem in een schaal. Giet de saus over de pasta, voeg de resterende Parmezaanse kaas toe en roer goed. 4.Breng op smaak en serveer de pasta direct ( droogt snel uit), met meer gemalen zwarte peper en extra geraspte kaas ernaast.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?