Recept 05 (0 stemmen)

capellini met mascarpone en ham

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1.Smelt de boter in een middelgrote steelpan. Doe er, op een laag vuur, de mascarpone, ham en melk bij en roer tot de mascarpone is gesmolten. Voeg 1 el geraspte Parmezaanse kaas en royaal peper toe. Roer alles goed door elkaar
  2. 2.Kook de pasta gaar volgens aanwijzing op de verpakking
  3. 3.Giet de gekookte pasta goed af en doe hem in een schaal. Giet de saus over de pasta, voeg de resterende Parmezaanse kaas toe en roer goed.
  4. 4.Breng op smaak en serveer de pasta direct ( droogt snel uit), met meer gemalen zwarte peper en extra geraspte kaas ernaast.
Tip

1.Smelt de boter in een middelgrote steelpan. Doe er, op een laag vuur, de mascarpone, ham en melk bij en roer tot de mascarpone is gesmolten. Voeg 1 el geraspte Parmezaanse kaas en royaal peper toe. Roer alles goed door elkaar 2.Kook de pasta gaar volgens aanwijzing op de verpakking 3.Giet de gekookte pasta goed af en doe hem in een schaal. Giet de saus over de pasta, voeg de resterende Parmezaanse kaas toe en roer goed. 4.Breng op smaak en serveer de pasta direct ( droogt snel uit), met meer gemalen zwarte peper en extra geraspte kaas ernaast.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?