canneloni met ricotta kaas, bloemkoolpuree e gebakken visfilet

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. *Canneloni :
  2. - de vellen koken, verfrissen, drogen, kruiden, p + z
  3. - daarop de mascarpone-crème, bloemkoolbloempjes, stukjes ricotta kaas, garnalen
  4. - oprollen in een ingeboterde plaat leggen, afdekken en opwarmen
  5. *Bloemkoolpuree :
  6. - bloemkool koken en dadelijk cutteren met de room + p + z
  7. *Garnalencoulis :
  8. - ui, selder wortel fijn snijden, stoven met de niet gepelde garnalen, zestes van sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn toevoegen en gepelde tomaten.
  9. - Ongeveer 20 minuutjes zachtjes laten koken, cutteren en doorzeven.
  10. - Afwerken met vers gehakte dragon
  11. *Sla :
  12. - in 4 snijden en aanstoven, kruiden met p + z
  13. Afwerking :
  14. - Canneloni op het bord, daarlangs de sla, saus rondom met de garnalen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?