canneloni met ricotta kaas, bloemkoolpuree e gebakken visfilet

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. *Canneloni :
  2. - de vellen koken, verfrissen, drogen, kruiden, p + z
  3. - daarop de mascarpone-crème, bloemkoolbloempjes, stukjes ricotta kaas, garnalen
  4. - oprollen in een ingeboterde plaat leggen, afdekken en opwarmen
  5. *Bloemkoolpuree :
  6. - bloemkool koken en dadelijk cutteren met de room + p + z
  7. *Garnalencoulis :
  8. - ui, selder wortel fijn snijden, stoven met de niet gepelde garnalen, zestes van sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn toevoegen en gepelde tomaten.
  9. - Ongeveer 20 minuutjes zachtjes laten koken, cutteren en doorzeven.
  10. - Afwerken met vers gehakte dragon
  11. *Sla :
  12. - in 4 snijden en aanstoven, kruiden met p + z
  13. Afwerking :
  14. - Canneloni op het bord, daarlangs de sla, saus rondom met de garnalen.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?