Recept 55***** (2 stemmen)

Canneloni A la Sandy :-)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. snij de ajuin in fijne blokjes en de paprika ook. stoof uw paprika al een beetje gaar apart.
  2. bak uw gehakt fijn op met uw solo en uw ajuin en voeg uiteindelijk ook de paprika toe.
  3. alles mooi gaar(licht gebakken is ok),laat dan beetje afkoelen.
  4. Saus,stoof lichtjes je kersentomaatjes die je reeds halveerde,voeg het blik tomaat toe en het half blokje rundboullion na 5 minuutjes zacht pruttelen voeg je een 20 tal blaadjes bassillicum toe in stukjes geknipt.
  5. Kruiden naar wens(mijn voorkeur gaat uit naar italiaanse mengeling)
  6. voeg de room toe !
  7. Vul uw canneloni's met de gehakt bereiding,gemakkelijkst met een dessertlepel.
  8. Neem een ovenschotel en strijk deze lichtjes in met uw baksolo.
  9. leg de canneloni's erin en overgiet volledig met uw tomatensausje(niet gierig zijn)
  10. hierover kaas strooien en hup uw oven in voor een half uurtje op een 200 a 220 graden.
  11. stukje stokbrood of ciabbatta erbij...heerlijk !!

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 02 september 2013 om 11u03

Probeer eens om de canneloni's te vullen met een spuitzakje!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?