Recept 55***** (3 stemmen)

Cannelloni van gerookte zalm, witloof en granny smith-appels

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd lange reepjes van witloof, appel, wortel en lente-uitjes.
  2. Meng er de sesamolie en de azijn door.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Meng dan de zure room met de yoghurt, de mosterd en de bieslook.
  5. Maak cannelloni van zalm, gevuld met witloof, appel en lente-uitjes.
  6. Druppel de yoghurtdressing over de rolletjes.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Karretje op 17 november 2010 om 01u01

Het sausje heeft wat de smaak van... mierikswortel. Een heel fris sausje trouwens.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie