Cannelloni van gemarineerde zalm met zure appel en avocado

10 (10)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de zalm in dunne plakjes en kruid met fijn zeezout ; roze bessen en peper van de molen.
  2. Besprenkel met olijfolie en plaats in de koelkast.
  3. Snijd de zure appel en de avocado in kleine blokjes en vermeng met limoensap en wat olijfolie. Vul de zalmplakjes op met de mengeling en rol op in plastiekfolie.
  4. Klop de room op en smaak af met limoensap, peper van de molen en zout. Garneer kleine aperitiefbordjes met fijne lijntje limoenemulsie.
  5. Schik de canneloni in het midden van het bord en garneer met een topje stijve, room en een takje dille.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door LadyChef007 op 17 maart 2013 om 19u24

Lekker en fris ideetje! Ik heb alles op een leitje geserveerd en toch afgewerkt met enkele korreltjes zeezout! Af!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?