Recept 45**** (16 stemmen)

Cannelloni met verse zalm, spinazie en zuring

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
55 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Spoel de stukjes zalm, haal de graten eruit en dep de vis droog. Spoel de spinazie en de zuring enkele malen in ruim water. Stoof de groenten kort in de Solo en voeg het blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano toe. Haal de spinazie en zuring uit de pan. Voeg de room toe aan het kookvocht, laat even doorkoken en voeg de helft van de kaas toe. Breng op smaak met zout en peper. Leg op elk vel pasta een plak zalm en verdeel de spinazie en zuring over de stukjes zalm. Rol op en schik in een ovenschotel. Overgiet alles met de saus en bestrooi met de resterende kaas. Zet een halfuurtje in een oven van 180°C en dien warm op.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door cuisinefun op 18 oktober 2012 om 09u25

heb dit klaar gemaakt maar een half uur in de oven en de vis was volledig uitgedroogd 20 minuten maximum zou ik zeggen !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?