Recept 55***** (1 stem)

Cannelloni met spinazie

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 °c
  2. Spinazie ontdooien.
  3. Eens ontddoit, de ricotta vermengen met spinazie.
  4. Spekblokjes bruin bakken en toevoegen bij de spinazie.
  5. Serrano of prociutto in skujes "plukken" en eveneens bij spinazie doen, mengen en kruiden met beetje basilicum en look.
  6. Room opwarmen, en parmezaan toevoegen, alsook wat kruiden met peper, zout en basilicum.
  7. Saus beetje indikken met maizena.
  8. Cannelloni niet te gaar koken met beetje zout en olijfolie.
  9. Afgieten en vullen met spinazie.
  10. Cannelloni schikken in een ovenschotel, roomsaus overgieten
  11. Garneren met beetje peccorrino en daar bovenop tomatenschijfjes schikken.
  12. In oven zetten tot de kaas goed gesmolten is en beetje goudbruin.
  13. smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie