Recept 45**** (27 stemmen)

cannelloni met gehakt en paprika

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Maak de paprika’s schoon, en snijd in kleine stukjes. Pel en snipper de ui.
  3. Verwarm de margarine in de pan en bak het gehakt gaar. Voeg de ui en paprika toe en roerbak nog enkele minuten. Voeg de ricotta toe en breng de vulling op smaak met pezo.
  4. Meng de tomatenpassata met het vleesbouillonblokje, 150 ml warm water en de Italiaanse kruiden tot een saus.
  5. Vul de ongekookte cannelloni met de paprika-gehaktvulling.
  6. Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en schenk de tomatensaus erover. Zorg dat alle cannelloni volledig met saus bedekt is.
  7. Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 30- 35 minuten in de oven.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?