Ingrediënten voor 2 personen
- 2 bolletjes mozzarella
- 200 g rundergehakt
- zout, peper
- 2 el kappertjes
- 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Primavera
- 10 buisjes cannelloni
- 2 el geraspte jong belegen kaas
- gemengde salade
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Meng het gehakt met ½ tl zout, 1 tl peper, 1½ el kappertjes, de helft van de mozzarella en 6 el pastasaus. Meng de rest van de saus met ½ dl water.
- Vul de buisjes cannelloni met het gehakt. Leg ze in 2 lagen op elkaar met wat saus ertussen in een ingevette ovenschaal (ca. 1 l inhoud). Schep de rest van de saus, de kappertjes, de mozzarella en de geraspte kaas erover.
- Laat de cannelloni in de hete oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin worden. Schep de cannelloni aan tafel op de borden. Serveer de salade erbij.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?