Cannelloni met gegrilde groentesaus, gehakt, kappertjes en mozzarella

1 (1)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Meng het gehakt met ½ tl zout, 1 tl peper, 1½ el kappertjes, de helft van de mozzarella en 6 el pastasaus. Meng de rest van de saus met ½ dl water.
  2. Vul de buisjes cannelloni met het gehakt. Leg ze in 2 lagen op elkaar met wat saus ertussen in een ingevette ovenschaal (ca. 1 l inhoud). Schep de rest van de saus, de kappertjes, de mozzarella en de geraspte kaas erover.
  3. Laat de cannelloni in de hete oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin worden. Schep de cannelloni aan tafel op de borden. Serveer de salade erbij.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?