Cannelloni gevuld met gehakt, paprika en ricottakaas

Superlekker, deze cannelloni met gehakt! Een simpel Italiaans gerecht dat je in een handomdraai bereidt. Smakelijk!

29 (29)
20 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de ui.
  2. Verwarm de margarine in de pan en bak het gehakt bruin en rul. Voeg de ui en paprika toe en roerbak nog enkele minuten. Voeg de ricotta toe en breng alles op smaak met zout en peper.
  3. Meng de tomatenpassata met het bouillonketeltje, 150 ml warm water en de Italiaanse kruiden tot een saus. Vul de ongekookte cannelloni met de paprika-gehaktvulling, met behulp van een smalle lepel of spuitzak met grove mond.
  4. Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en schenk de tomatensaus erover. Zorg dat alle cannelloni volledig met saus bedekt is. Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 30- 35 minuten in de oven. Laat de pasta enkele minuten afkoelen alvorens te serveren.

Tip

In plaats van cannelloni kan je ook verse lasagnevellen gebruiken.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door catherineh op 02 februari 2016 om 23u07

Zeer lekkere vulling. Echter pizzaiola saus gemaakt erbij. Wordt zeker nog klaargemaakt!

Gepost door Solo op 04 februari 2016 om 13u19

Hmmm, mogen wij eens komen eten ;-)?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?