Recept 55***** (4 stemmen)

Cannelloni gevuld met courgette, paprika, basilicum en ricotta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Italiaanse pasta

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en de paprika in blokjes.
  2. Verwarm een scheut olijfolie in een koekenpan en bak hierin de courgette- en paprikablokjes enkele minuten op een hoog vuur. Schep daarna de groenten in een kom en meng ze met de fijngesneden basilicum en de ricotta.
  3. Vul de cannelloni met het groentemengsel en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Schep de pastasaus erover en maak het gerecht af met de geraspte kaas.
  4. Bak de cannelloni 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 19 augustus 2013 om 13u20

Leuke tip, dankjewel Evi!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?