Snij de Camembert in blokjes en roer deze -met korst eraan- door heet water (de camembert lost op, de korst niet echt). Giet dit in de kom bij de ajuinen
Vul aan met water voor de gewenste hoeveelheid soep.
Doe daar 2 kippebouillon-blokjes bij, de sneetjes wit-brood en de in kleine stukjes gesneden aardappel.
Laten koken, en dan mixen. Proeven en bijkruiden met peper en/of zout.
Ik heb dit recept vroeger zelf al uitgeprobeerd en ik kan je verzekeren, het is inderdaad écht lekker! Wel een rijke maaltijdsoep, maar dus ideaal voor bvb 's avonds.
Veel plezier ermee en smakelijk!
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door fietematrulle op 26 april 2013 om 17u32
Ik heb dit recept vroeger zelf al uitgeprobeerd en ik kan je verzekeren, het is inderdaad écht lekker! Wel een rijke maaltijdsoep, maar dus ideaal voor bvb 's avonds. Veel plezier ermee en smakelijk!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?