Recept 25** (2 stemmen)

Calzone met lamsgehakt, indische kerrie, paprika en tomaat

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

voorgerecht vlees

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat het lamsgehakt bruin kleuren in een pan met een weinig Solo Vloeibaar.
  2. Schil de aubergine en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Voeg de fi jngesneden paprika’s, aubergine en de uien toe en laat 1 minuut meegaren.
  4. Voeg de stukjes tomaat en de kerriesaus toe en laat sudderen tot het meeste vocht verdampt is. Neem de pan van het vuur, laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur.
  5. Schik de vulling op één helft van de pizzabodem en vouw de bodem dicht, druk de randen van de pizzabodem vast met de duim.
  6. Leg de calzones op een licht ingevette bakplaat en plaats ze in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende ongeveer 15 minuten. Laat ze even rusten en dien op.
  7. Bestrooi eventueel met wat vers gesneden koriander.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie