Calzone met lamsgehakt, indische kerrie, paprika en tomaat
Bereidingswijze
- Laat het lamsgehakt bruin kleuren in een pan met een weinig Solo Vloeibaar.
- Schil de aubergine en snijd ze in kleine stukjes.
- Voeg de fi jngesneden paprika’s, aubergine en de uien toe en laat 1 minuut meegaren.
- Voeg de stukjes tomaat en de kerriesaus toe en laat sudderen tot het meeste vocht verdampt is. Neem de pan van het vuur, laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur.
- Schik de vulling op één helft van de pizzabodem en vouw de bodem dicht, druk de randen van de pizzabodem vast met de duim.
- Leg de calzones op een licht ingevette bakplaat en plaats ze in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende ongeveer 15 minuten. Laat ze even rusten en dien op.
- Bestrooi eventueel met wat vers gesneden koriander.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?