calamaris op een bedje van oesterzwammen en peulen afgewerkt met citroen en honing (eigen recept)
25 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gram calamaris ringen
- 300 gram oesterzwamen
- 20 stuks peulen (sluimererwten)
- 1 glas vers citroensap
- 5 etl vloeibare honing
- 1 beetje gehakte beterselie
Bereidingswijze
- voorbereiding.:
- snij de oesterzwammen en de peulen in reepjes
- doe de honing bijhet citroen sap.
- het bereiden;
- doede solo vloeibaar in een hete pan
- bak er decalamaris ringen een paar min in.
- haal de calamaris ringen uit en bak de oesterzwammen samen met de peulen ongeveer 3min.
- blus dit alles met het citroensap mengsel (roer eerst goed zodat de honing niet in het glas blijft kleven)
- laat dit sap goed inkoken,voeg er nu de calamarisringen en de peterselie aan toe en laat nog een min op't vuur staan.
- werk af met peper en zout naar smaak.
- smakkelijk
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door svdh82 op 19 juli 2010 om 18u53
hallo , dit is mijn eigen recept. watvinden jullie hiervan?
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?