Recept 45**** (13 stemmen)

Cakejes met amandelen en twee kleuren chocolade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
35 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 C. Snijd de chocola met een scherp koksmes in stukjes. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Laat afkoelen en hak grof. Klop de eieren met de suiker luchtig. Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout.
  2. Meng het eiermengsel met de amandelen, de chocolade en de vloeibare margarine. Spatel er het bloemmengsel door. Verdeel het beslag over de papieren vormpjes en laat in ca 20 minuten in de oven gaar worden.

Ingrediëntenvoor 12 personen

  • 75 g pure chocola
  • 75 g witte chocola
  • 100 g amandelen
  • 3 eieren
  • 150 g witte basterdsuiker
  • 125 g Solo Vloeibaar
  • 200 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • Extra nodig:
  • papieren vormpjes

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Solo op 08 april 2013 om 19u32

Mmm, daar kan je niet veel mee misdoen troubs!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?