Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de solo boter om kamer temperatuur met de suiker en het zakje vanille suiker.
  2. Doe er 1 voor 1 de eitjes bij en meng goed
  3. Voeg nadien de gezeefde bloem voorzichtig toe en meng goed
  4. naar eigen smaak kan je nog rozijnen, chocolade stukjes, ... toevoegen aan je cake. Meng alles goed
  5. Doe alles samen in een met solo ingevette bakvorm en zet in een voorverwarmde oven. 1h op 180°C. Afhankelijk van je oven kan je de eerste 10 minuten de oven op 170° zetten zodat je cake beter rijst.
  6. Klaar: uit de springvorm en even later smullen maar. Mijn collega's, vrienden, iedereen zegt dat de cake lekkerder is dan geen ander en ik bak dan ook wekelijks.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?