Altijd weten wat je gaat eten?
Cake van bloemkool met spek
Bereidingswijze
- Verdeel de bloemkool in roosjes en kook beetgaar
- Snij de zongedroogde tomaten in stukjes
- Rooster de pijnboompitten goudbruin zonder vetstof in een antikleefpan
- Bak de spekreepjes krokant en goudbruin
- Laat uitlekken op keukenpapier
- Klop de eieren los en vermeng met de melk en de yohurt
- Voeg de bloemkool, de kersttomaat, de spekreepjes, de gemalen kaas, de pijnboompitten toe
- Vermeng goed en kruid met peper, zout, saffraan en dille
- Voeg de bloem en het bakpoeder toe en vermeng goed
- Bak 50 min op 180 °
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?