Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook beetgaar
  2. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes
  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin zonder vetstof in een antikleefpan
  4. Bak de spekreepjes krokant en goudbruin
  5. Laat uitlekken op keukenpapier
  6. Klop de eieren los en vermeng met de melk en de yohurt
  7. Voeg de bloemkool, de kersttomaat, de spekreepjes, de gemalen kaas, de pijnboompitten toe
  8. Vermeng goed en kruid met peper, zout, saffraan en dille
  9. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en vermeng goed
  10. Bak 50 min op 180 °

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?