Recept 35*** (2 stemmen)

cake met gekonfijt fruit

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Taart & Gebak

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. laat het gekonfijt fruit weken in de rum gedurende een kleine 10 minuten. meng de boter en de suiker en roer stevig op voeg er de vanillesuiker bij en daarna een voor een de eieren. daarna de gezeefde bloem er bij doen en een koffielepel bakpoeder bij dit mengsel het gekonfijt fruit bijdoen en indien gewenst het vocht van de rum waar je het fruit in heb geweekt. een tulband vorm invetten en bebloemen en het mengsel hier indoen. een uurtje laten bakken in de oven op 60°. 10 minuten laten rusten en uit de vorm doen opdienen gestrooid met bloemsuiker en versieren naar gelang het seizoen ...smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 05 juli 2013 om 20u07

Goed opgemerkt Patricia. De temperatuur moet inderdaad 160 graden zijn. We passen het typfoutje zo snel mogelijk aan.

Gepost door lotje_dm op 09 december 2017 om 18u24

4 jaar later... ;)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie