Cake met banaan en chocolade

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180° C. Smelt de boter. Doe de eieren en de suiker in een kom en mix ze tot een wit schuim. Voeg nu de gezeefde bloem eraan toe en roer deze er snel en luchtig onder. Voeg vervolgens de gesmolten boter eraan toe en roer alles tot een mooie homogene massa. Giet het beslag in een vorm. Snijd de banaan in plakjes. Leg de plakjes banaan eromheen en strooi de chocolade eroverheen. Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 180° C gedurende 45 à 60 minuten .
  2. Smullen maar! :)

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Sambaatje op 23 november 2014 om 12u34

wil vandaag eens de bananencake met chocolade maken, er staat zout bij de ingredienten,maar hoeveel gr? In de bereidingswijze staat niks voor zout toe te voegen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?