Ingrediënten voor 6 personen
- 5 ei
- 250 gr suiker
-
250 gr solo
- 250 gr bloem
- 1/2 bakpoeder
- 300 gr aardbei
- 250 gr platte kaas
- 50 ml grenadinne
- 50 ml water
- 2 zakjes gelatinne poeder
Bereidingswijze
- boter op kamertemperatuur mengen met de suiker
- 1 voor 1 de eieren er in
- als laatste bloem en bakpoeder er bij alles in een bakvorm voorverwarmde oven 180 graden ongeveer 50 minuten
- meng het water en grenadine even verwarmen om de gelatinne in op te lossen mag zeker niet koken he.
- mix de aardbeien en doe er de plattekaas bij mengen en daarna de gelatine er in doe dit alles in een zelfde vorm als je cake en laat dit ongeveer 2 uur in de koelkast
- de afgekoelde cake doormidden snijden en het mengsel van plattekaas en aarbei er tussen leggen afwerken met bloemsuiker
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?