Ingrediënten voor 2 personen
- 250 gr kipfilet
- 1 rode ui in partjes
- cajunkruiden
- 1 teen knoflook geperst
- 1.5 dl water
- 1/2 kippen bouillonblokje
- 1 el balsamicoazijn
- 250 gr cherrytomaatjes gehalveerd
- 75 gr feta
- basilicum
Bereidingswijze
- Bestrooi de kip met kruiden en bak de repen in een grillpan aan alle kanten
- bruin.
- Neem de kip uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
- Bak de ui zachtjes 2 minuten, voeg halverwege de knoflook toe.
- Voeg het water en het bouillonblokje toe en laat 5 minuten zachtjes sudderen.
- Doe de azijn erbij en laat weer 2 minuten zachtjes pruttelen.
- Zet het vuur iets hoger en voeg de tomaatjes toe.
- Laat nog even doorwarmen tot de tomaatjes warm zijn.
- Bestrooi met zout en peper.
- Serveer de kip met de tomaten en bestrooi met feta en basilicum.
- Lekker met afbreekbroodjes of ciabatta.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?