Ingrediënten voor 4 personen
-
- 24 scampi's
- 1 teentje knoflook
- 1 Knorr Bouillonketeltje Vis
- zout & peper
- Knorr Salad Mix Ui-Tuinkruiden
- 8 gezouten ansjovissen
- 2 gekookte eieren
- 2,5 dl room
- 2 el gemalen parmezaan
- 2 kroppen sla (Romeinse)
- 50 g parmezaanschilfers
Bereidingswijze
- Smelt wat Solo in de pan en bak de scampi's hierin. Voeg dan de knoflook toe.
- Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vis toe en blus met wat water. Kruid met zout en peper en laat zachtjes koken.
- Maak een vinaigrette met de Knorr Salad Mix Ui-Tuinkruiden.
- Snijd de ansjovissen in stukjes en plet de eieren met een vork.
- Doe de room, de gemalen parmezaan en de eieren bij de vinaigrette en meng alles goed.
- Snijd de sla in grote stukken.
- Leg de sla op de borden en bestrooi ze met stukjes ansjovis en parmezaanschilfers.
- Giet de dressing net voor het serveren over de salade.
- Werk af met de scampi's en serveer direct.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?