Recept 05 (0 stemmen)

Caesarsalade met scharfiletjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Salades

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Was en droog de sla. Houd 8 of 12 mooie slabladeren apart en snijd de rest van de sla in stukjes.
  2. Snijd de scharfilets in de lengte doormidden.
  3. Breng ½ l water met het bouillonketeltje en de azijn al roerende aan de kook. Leg de scharfilets in het hete vocht, zet het vuur uit en laat de vis zo in ca. 4 min. gaar worden.
  4. Meng de gesneden sla met de helft van de dressing.
  5. Leg de slabladeren iets overlappend op 4 borden (liefst ovaal of rechthoekig). Verdeel de aangemaakte sla over de bladeren.
  6. Schep de scharfilets uit het vocht en leg op elk bord 2 filetjes op de sla. Bedruppel met de rest van de dressing en bestrooi met de croutons en Parmezaanse kaas.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?