Caesarsalade met scharfiletjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was en droog de sla. Houd 8 of 12 mooie slabladeren apart en snijd de rest van de sla in stukjes.
  2. Snijd de scharfilets in de lengte doormidden.
  3. Breng ½ l water met het bouillonketeltje en de azijn al roerende aan de kook. Leg de scharfilets in het hete vocht, zet het vuur uit en laat de vis zo in ca. 4 min. gaar worden.
  4. Meng de gesneden sla met de helft van de dressing.
  5. Leg de slabladeren iets overlappend op 4 borden (liefst ovaal of rechthoekig). Verdeel de aangemaakte sla over de bladeren.
  6. Schep de scharfilets uit het vocht en leg op elk bord 2 filetjes op de sla. Bedruppel met de rest van de dressing en bestrooi met de croutons en Parmezaanse kaas.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?