Bulgursalade met rode quinoa en gerst

0 (0)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook alle granen in kokend water. Koel af onder stromend koud water, voeg de kikkererwten toe, laat alles uitlekken, zet opzij.
  2. Verwarm de extra vierge olijfolie in een koekenpan en bak de ui ± 7 minuten op een laag vuur. Voeg de helft van de courgetteblokjes toe en bak 4-5 minuten mee.
  3. Pureer de rest van de courgette samen met de Knorr Vloeibare Bouillon Groenten en roer het door de gebakken ui en courgetteblokjes in de pan. Laat alles 3-4 minuten sudderen en daarna een beetje afkoelen.
  4. Voeg de gehakte gember en zeewier toe. Meng met de granen en garneer met de peterselieblaadjes. Serveer de bulgursalade met rode quinoa en gerst direct of bewaar tot gebruik in de koelkast.

Tip

Ook lekker met korianderblaadjes en waterkers. Voeg een beetje mosterd of wasabi toe om het een beetje pit te geven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?