Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden

Verbluffend hoe je met weinig ingrediënten zóveel smaak in een couscoussalade kan stoppen. Geloof ons: dit wordt een toppertje op je volgende barbecue.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Warm het sap van de limoen op in 100 ml water en los er het blokje Knorr Kruiden Bouquet in op.
  2. Doe de bulgur in een ruime, platte schaal en overgiet met het kruidenvocht.
  3. Was de tomaten, snij ze in blokjes en schep ze door de bulgur.
  4. Spoel de kikkererwten af in een zeef, laat ze uitlekken en schep door de bulghur.
  5. Hak de koriander en munt fijn en schep door de salade.
  6. Breng op smaak met jamaicapeper en laat een uurtje staan op een koele plaats alvorens te serveren.

Tip

Maak je deze couscoussalade met bulgur? Volg dan best de kookaanwijzingen op de verpakking.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 05 augustus 2014 om 15u23

Altijd verfrissend , zo een salade .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?