Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden

23 (23)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Warm het sap van de limoen op in 100 ml water en los er het blokje Knorr Kruiden Bouquet in op.
  2. Doe de bulgur in een ruime, platte schaal en overgiet met het kruidenvocht.
  3. Was de tomaten, snij ze in blokjes en schep ze door de bulgur.
  4. Spoel de kikkererwten af in een zeef, laat ze uitlekken en schep door de bulghur.
  5. Hak de koriander en munt fijn en schep door de salade.
  6. Breng op smaak met jamaicapeper en laat een uurtje staan op een koele plaats alvorens te serveren.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Treibeltje op 05 augustus 2014 om 15u23

Altijd verfrissend , zo een salade .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?