brusselse wafels zonder gist
Brusselse wafels superluchtig bakken zonder gist Echt wel! In dit supersimpele recept verklappen we jou het geheime ingrediënt waarmee met het altijd lukt…
30 min
Ingrediënten voor 10 personen
Bereidingswijze
- Laat de boter smelten. Meng de bloem met de suiker, voeg er een beetje melk aan toe. Roer om. Doe er een na een de eidooiers bij, de rest van de melk en het water. Roer tot een glad beslag. Verwarm het wafelijzer.
- Schenk er de gesmolten boter bij en roer weer goed glad.
- Klop de eiwitten stijf. Spatel ze luchtig door het mengsel.
- Schep met een lepel hoopjes van het beslag - dat vrij vloeibaar moet zijn - in het hete wafelijzer.
- Bak de wafels goudbruin.
Tip
doe je best
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door jurrever op 07 november 2018 om 15u40
Hallo
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?