Altijd weten wat je gaat eten?
Brusselse wafels naar eigen recept
-
1 kg. Zelfrijzende bloem
-
1 liter Spuitwater
-
4 dl. Melk
-
5 dl. Olie
-
4 pakjes Vanillesuiker
-
4 Eieren
-
4 eetl. Donkerbruine suiker ( cassonade)
Bereidingswijze
- Meng alles tot een mooi beslag. Wafelijzer opwarmen en voor de eerste wafels de vorm een klein beetje smeren met olie of boter.
- Bakken maar !
- Superlichte wafels verzekerd.TIP!
- Wens je niet gans het beslag in 1 maal op te werken, men kan dit beslag gedurende 5 dagen bewaren in de koelkast.
- Suppermakkelijk, onverwacht bezoek, steeds iets lekker zoet.SMAKELIJK
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?