Recept 05 (0 stemmen)

Bruschette met tonijnsalsa

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

italiaans

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Dit heerlijke hapje voor tussendoor kent veel verschillende variaties. Neem eens zalm in plaats van tonijn of maak er een vegetarisch hapje van door de vis te vervangen door tomaat en paprika.
  2. Hapje, 4 personen
  3. Verwarm de ovengrill voor. Meng voor het beleg de tonijn met de rest van de ingrediënten. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  4. Leg de broodjes op een bakblik of rooster, schuif ze vlak onder de grill en rooster ze goudbruin; keer ze halverwege. Neem ze uit de oven en wrijf één kant in met de teen knoflook. Sprenkel wat olijfolie erover.
  5. Beleg de sneetjes brood met het tonijnmengsel.
  6. Bron vriendin.nl

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?