use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bruschette met zalm
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bruschetta’s met zalm

Bruschette met zalm

Een lekker bruschetta met zalm recept maak je zo! Stokbrood met gerookte zalm wordt in dit bruschetta recept een bijzonder borrelhapje met zalm en mierikswortel.

Dit lekkere bruschetta recept met zalm is heel eenvoudig te maken. Door de sneetjes stokbrood te bakken in de Solo margarine worden ze lekker knapperig en krokant. Zo zet je in een handomdraai een heerlijk Italiaanse bruschetta met zalm op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 ambachtelijk stokbrood
  • 30 g Solo margarine
  • 150 g gerookte zalmfilet
  • 1.5 el geraspte mierikswortel (potje)
  • 0.5 bakje tuinkers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd het stokbrood in sneetjes. Verhit een klontje Solo margarine in een koekenpan en bak de sneetjes langs beide kanten goudbruin en krokant.
  2. Leg een plakje gerookte zalm op elk sneetje brood. Voeg een toefje mierikswortel toe op de zalm. Werk de bruschetta af met tuinkers. Kruid het geheel af met zout en peper.
Serveer deze bruschetta's met zalm ook eens als voorafje of bij een brunch.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.