Recept 15* (1 stem)

bruschettas met kaastapenade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

brunch

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. het brood
  2. *verwarm de oven voor op 180 graden.
  3. *steek uit iedere snee brood 4 kleine rondjes.
  4. *meng in een schaaltje de; olijfolie en de tijm.
  5. *pers de knoflook uit en voeg deze aan de olie met tijm toe.
  6. *spenkel wat van de olie over de bruschetta's
  7. *leg de bruschetta's op een rooster en schuif deze voor 10 min. in de oven
  8. kaastapenade
  9. *rasp ondertussen de kaas.
  10. *stamp de pistachenootjes fijn in de vijzel.
  11. *klop de slagroom stijf.
  12. *spatel de kaas en de nootjes door de slagroom.
  13. * voeg naar smaak peper en zout toe.
  14. *haal de bruschetta's uit de oven en laat deze 30 min. afkoelen.
  15. *zet de tapenade zolang in de koelkast
  16. *smeer wat tapenade op een bruschetta en voilà:
  17. zelfgemaakte bruschetta's met knoflook en kaastapenade!!!
  18. enjoy.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?