Recept 55***** (1 stem)

Bruschetta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hapjes

tijd
60 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). Strooi zout en peper over de stukjes tomaat en komkommer.
  2. Meng in een beslagkom het eigeel met de lauwe melk, de olie, de gehakte basilicum en zout en peper. Voeg de Maïzena® Plus toe en roer stevig totdat er een homogeen deeg ontstaat. Klop de eiwitten stijf en schep dit voorzichtig door het deeg.
  3. Giet het deeg in een ingevet cakeblik en zet het in het midden van de oven. Bak het brood gedurende 40 minuten.
  4. Haal het brood uit de vorm en laat afkoelen. Snijd er vervolgens 1 cm dikke sneeën van. Rooster de sneeën en wrijf ze in met de knoflook. Leg stukjes tomaat en komkommer op elke snee, besprenkel met een beetje olijfolie en bestrooi met enkele blaadjes basilicum.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie