Recept 55***** (2 stemmen)

Bruschetta variaties

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum. Rooster het brood en wrijf het in met een gepelde teen knoflook. Besprenkel met wat olie en bestrooi met wat peper en eventueel wat zout.
  2. Besmeer 4 bruschettas met een eetlepel pesto. Besmeer 4 bruschettas met een eetlepel pesto en een eetlepel tomatensaus. Beleg 4 bruschettas met sla, tomaat en basilicum. Bestrooi met peper en bedruppel met olie. Beleg 4 bruschettas met stukjes tomaat en ansjovisfilets.
Tip

Gebruik voor de tomatensaus Bertolli Pastasaus Basilicum. In plaats van ansjovisfilets is het lekker om de bruschetta te beleggen met garnalen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door hildeDP op 27 mei 2014 om 09u08

altijd super lekker en verrassend! Ideaal voor een zomeravond.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?