Bruschetta met tartaar van bospaddenstoelen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de bospaddenstoelen goed schoon met behulp van een borsteltje. Als ze erg vuil zijn, kan je ze het best kort in ijskoud water spoelen en ze droogdeppen.
  2. Snijd alle bospaddenstoelen ongeveer op gelijke grootte. Snipper de sjalot heel fijn.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een pan, laat de Solo in de pan glijden en bak de bospaddenstoelen hierin wanneer de Solo schuimig is. Voeg de sjalotten toe en bak ze even mee.
  4. Laat zoveel mogelijk vocht verdampen en voeg de peterselie toe. Kruid de bospaddenstoelen met peper en zout. Laat even afkoelen en hak de bospaddenstoelen fijn.
  5. Snijd het stokbrood in plakjes en rooster ze onder de grill of kleur ze in een pan met een weinig Solo Vloeibaar. Bestrijk elk toastje lichtjes met het knoflookteentje en verdeel vervolgens de tartaar van bospaddenstoelen over de toastjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?