Bruschetta met pesto Genovese en tomaat

2 (2)
0 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ontvel en ontpit de tomaten. Snij het vruchtvlees in blokjes en bestrooi met zout.
  2. Meng de tomatenblokjes met de eetlepel olijfolie en 2 gepelde en gehalveerde teentjes knoflook. Laat een half uurtje marineren. Neem de knoflook weg.
  3. Rooster de sneetjes ciabatta, wrijf ze in met het overgebleven teentje knoflook, bestrijk lichtjes met wat pesto en beleg met de gemarineerde tomaat. Garneer met wat fijngesneden basilicumblad.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Joskeee op 12 februari 2018 om 16u39

Amai da was goeeeeeee Ma how seg Complimenten aan de chef

Gepost door Solo op 13 februari 2018 om 17u31

We zullen deze complimenten zeker doorgeven Joskeee ;) Groetjes, het Solo-team.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?