use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bruschetta met pesto en geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bruschetta met pesto en geitenkaas

Bruschetta met pesto en geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 ciabatta brood
  • 4 el Bertolli Pesto Verde
  • 400 g geitenkaas
  • 3 el olijfolie
  • 1 el balsamico azijn
  • 1 el mosterd
  • 120 g slablaadjes
  • 2 el walnoot

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Zet de grill op de hoogste stand en snijd de ciabatta in 12 sneden. Rooster de sneetjes ciabatta licht aan beide kanten.
  2. Besmeer één kant van de ciabatta met Bertolli Pesto Verde en bedek met geitenkaas. Plaats de ciabatta op een bakplaat onder de grill tot de geitenkaas bruin is en blaren vertoont, na ongeveer 3 à 4 minuten.
  3. Maak een vinaigrette door de olie, azijn, mosterd met elkaar te mengen. Breng op smaak met versgemalen peper en zout. Meng de vinaigrette onder de sla.
  4. Serveer de bruschetta, in een bedje van slablaadjes bestrooid met grof gehakte walnoten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.