Recept 35*** (3 stemmen)

Bruschetta met champignons

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de plakjes stokbrood op een bakplaat en bestrijk beide kanten lichtjes met wat olijfolie. Besprenkel lichtjes met zout en bak ze 8 – 10 minuten of totdat ze goudbruin zijn in de oven.
  2. Verwarm de rest van de olijfolie in een pan en bak het sjalotje voor 2 – 3 minuten. Voeg de knoflook en champignons toe met wat zout en peper. Trek de blaadjes van de tijm en voeg toe. Bak 10 minuten op een hoog vuur terwijl je roert of totdat ze goudbruin zijn.
  3. Voeg de wijn toe aan de champignons en breng aan de kook. Laat 1 minuut koken of totdat de champignons de wijn hebben opgenomen en voeg eventueel nog wat zout en peper toe.
  4. Verdeel de plakjes stokbrood over 4 borden. Verdeel het champignonmengsel over de broodjes en bestrooi met de verse peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie