Recept 55***** (1 stem)

Bruin Broodje Kaas-Groenteburger

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Klop de eieren los.
  2. Meng in een kom de kaas met de blokjes groente, een derde van het ei, de Mexicaanse kruiden en koriander tot een stevige massa.
  3. Vorm er vier mooie burgers van en wentel deze door de rest van het ei en daarna door de verkruimelde cornflakes.
  4. Druk de cornflakes goed aan.
  5. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kaas-groenteburgers in ca. 4 minuten mooi bruin, van binnen mag de kaas net gaan smelten.
  6. Roer de yoghurt met de mayonaise, knoflook, zout en peper tot een sausje.
  7. Serveer de burgers tussen bruine bolletjes met wat gemengde sla en tomaat. Schep het sausje erover.
  8. Heerlijk als lunch.
  9. Met een soepje vooraf en een toetje na gebruik je dit broodje als hoofdmaaltijd.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 04 december 2012 om 16u29

Dit is een lekker veggy burger, daar twijfel ik niet aan !!! Bedankt voor al je lekkere receptjes! Monique

Gepost door Love to Cook op 04 december 2012 om 16u41

Graag gedaan. Ik hoop, dat je het lekker vindt. Groetjes Love

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie