Recept 55***** (1 stem)

Bruchetta met pesto di Ricotta en gegrilde groenten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

italiaans

tijd
0 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Neem de groenten uit de olie en laat ze uitlekken in een zeef.
  2. Rooster de sneetjes brood heel licht en besmeer met pesto. Beleg met de verschillende groenten en dek af met 1 plakje mozzarella.
  3. Schuif de broodjes ongeveer 1 minuut onder de hete grill zodat de kaas juist opwarmt en serveer.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 8 sneetjes ciabatta
  • 150 g kant-en klaar gegrilde, gemengde groenten op olijfolie zoals aubergines, courget
  • 1 potje Bertolli Pesto di Ricotta
  • 8 plakjes mozzarella

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?