Recept 45**** (78 stemmen)

Brownies

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Overheerlijke brownies maken

tijd
40 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Neem een glazen mengkom en een diepe pot of pan waarin je de kom kan hangen.
  2. Weeg de chocolade en breek hem in stukjes in de mengschaal. Weeg ook de Solo, snij de margarine in blokjes en doe deze bij de chocoladestukjes.
  3. Vul de pot of pan met een bodempje water en zet hem op een zacht vuur. Hang de glazen kom met chocolade en Solo in het water en creëer op die manier een ‘bain marie’.
  4. Laat de chocolade en de Solo smelten. Roer af en toe even.
  5. Breek de eieren in een tweede mengschaal. Weeg de suiker en strooi hem bij de eieren. Roer het mengsel los met de garde.
  6. Schenk het gesmolten mengsel van chocolade en Solo bij de eieren met suiker en roer met de garde.
  7. Weeg de bloem en het amandelpoeder. Voeg beide bij het chocolademengsel en roer tot je een egaal browniebeslag krijgt.
  8. Verwarm de oven voor tot 170°C.
  9. Smeer enkele likjes Solo over de bodem van het bakblik, en bedek de bodem en de zijkanten met een vel bakpapier. De Solo helpt het papier te fixeren.
  10. Schep het browniebeslag in het bakblik tot je een laag van 2 tot 3 centimeter dik hebt. Strijk het oppervlak glad.
  11. Bak het beslag gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  12. Laat het gebak afkoelen.
  13. Hef het browniegebak uit de vorm en snij de opstaande randen weg met een groot scherp mes.
  14. Snij het gebak in gelijke vierkantjes van ongeveer 5 bij 5 centimeter. Het hart van de brownies moet mals zijn.
  15. Bewaar de brownies in een afgesloten koekjestrommel.

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (29)

Gepost door OKI op 30 mei 2017 om 15u33

First, you take the dinglepop, and you smooth it out with a bunch of schleem. The schleem is then repurposed for later batches. Then you take the dinglebop and push it through the grumbo, where the fleeb is rubbed against it. It's important that the fleeb is rubbed, because the fleeb has all of the fleeb juice. Then a Shlami shows up and he rubs it, and spits on it. Then you cut the fleeb. There's several hizzards in the way. The blaffs rub against the chumbles, and the plubus and grumbo are shaved away. That leaves you with a regular old plumbus!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie