Ingrediënten voor 20 personen

Bereidingswijze

  1. 1.Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. 2.Leg een stuk vetvrij papier in het cakeblik,zowel op de bodem als tegen de zijkanten (ongeveer 3 cm hoog).Smeer het papier in met boter.
  3. 3.Breek de chocolade in stukejes (als het een plak is).Smelt de chocolade in een kom in de magnetron(1à2 min. op halve kracht).Voeg de melk en de boter bij de gesmolten chocolade en zet alles nog eens 1 min. in de magnetron.net zolang tot je een glad papje krijgt.
  4. 5.Roer de suiker en de vanillesuiker eronder.
  5. 6.Klop de eieren één voor één bij de rest.
  6. 7.Zeef de bloem boven het deeg en meng.
  7. 8.Schep de gemalen noten erdoor.
  8. 9.Giet het deeg in het bakblik en laat het ongeveer 20min. bakken. Kijk met een mespunt of het beetgaar is.
  9. 10.Haal de cake uit de oven en laat het afkoelen in het bakblik.
  10. 11.Snijd de cake voorzichtig in vierkanten van circa 4 cm.
  11. 12.Nu maak je suiker glazuur voor de versiering.Meng enkele druppels heet water metde bloemsuiker tot een glad papje (niet te dun !)
  12. 13.Rol een puntzakje van een stuk bakpapier.Vul het met het suikerglazuur.Knip onderaan een klein puntje van het zakje afen spuit een laagje glazuur op de boven kant van de brownies.

Advertentie

Reacties (4)

Gepost door Solo op 25 mei 2010 om 13u15

Afhankelijk van de oven en de maat van de bakplaat zal dat ongeveer 20 minuten zijn. Verifieer met de punt van een mes of het gebak gaar is.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?