Recept 45**** (7 stemmen)

Brownie met hazelnoten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een vierkante vorm in met Solo.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie, laat iets afkoelen en meng er de Solo bij.
  3. Voeg vervolgens eerst de eieren eraan toe en daarna de suiker en de bloem.
  4. Roer het geheel snel en zorgvuldig door en voeg tot slot de noten toe.
  5. Schenk het beslag in de vorm en bak ongeveer 30 min. De bovenkant moet krokant zijn, de binnenkant nog zacht.
  6. Laat de cake iets afkoelen en haal hem uit de vorm. Snijd de cake in stukken. Eet de brownies warm met vanille-ijs of crème fraîche.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door SteDew op 01 april 2015 om 09u24

Is dat met melkchocolade of zwarte chocolade?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie